17 Mai: Marsipankake For Nasjonaldagen

Admin
0

For å feire nasjonaldagen kan du lage en deilig marsipankake som en herlig høytidsdessert. Dette er en enkel oppskrift som du kan følge for å lage en smakfull og dekorativ marsipankake.

Ingredienser:

• 500 g marsipan

• 200 g melis

• 4 egg

• 200 g smør

• ½ ts vaniljeekstrakt

• 2 ss sukker

• 2 ss matolje

• 2 ss hvetemel

• 50 g hakkede mandler

• 2 ss sukkerstrø

• Fargede konfektfrukter (valgfritt)

• 1-2 ss melis

Fremgangsmåte:

1. Forvarm ovnen til 200°C.

2. Bland sammen marsipan, melis, egg, smør, vaniljeekstrakt og sukker i en stor bolle.

3. Tilsett matolje, hvetemel og mandler og rør godt.

4. Hell deigen i en springform eller kakeform og sett den i ovnen i ca. 25 minutter.

5. Ta kaken ut av ovnen og la den avkjøles.

6. Pynt kaken med sukkerstrø og fargede konfektfrukter.

7. Dryss over litt melis og server.



17 Mai: Marsipankake For Nasjonaldagen



Post a Comment

0 Comments
Post a Comment (0)
To Top